kolmapäev, 2. veebruar 2011

Tere, kallid sõbrad!
Nüüd on saanud terve aasta sellest, kui ma ehetevalmistamise avastasin. Mõtlesin, et teen sellise juubeli sissekande või midagi sellist:).
Minult on hästi tihti küsitud ehete tegemise kohta - kuidas ma neid teen,
kust ma materjale saan, kus ma neid teen jne. Jään alati vastamisega jänni, sest jutt tüürib ikka sinna, et a'la kuidas ahhaadi lõikudesse auku puurida:) Seega üritan nüüd neile küsimustele korraga ja lühidalt vastata.
Eheteni jõudsin ma tegelikult väikese ringiga. No, tegelikult on mulle eluaeg ehted meeldinud ja mul on alati olnud palju suuri ja silmatorkavaid kõrvarõngaid-käekette, aga mitte kunagi ei olnud mul mõttes neid ise valmistama hakata. Kuni ülemöödunud jõuludeni, mil ma proovisin valmistada seemnehelmestest ja litritest jõuluehteid (kuskil ajakirjas oli õpetus). Paar kuuseehet sain isegi valmis, aga aina rohkem hakkasid mu tähelepanu köitma helmepoes (seal, kust ma kuuseehte materjale ostsin) müüdavad mageveepärlid ja poolvääriskivid. Ja nii see lahti läkski.... Ehete valmistamises olen ma iseõppija, kõik toimub katse-eksitus meetodil. Loodan, et mu katsejänestel ikka jätkuvalt närvi jagub, kui mõni ehe vajab ümbertegemist, parandamist vms.
Materjalid on pärit enamasti interneti ehtepoodidest. Tõenäoliselt olete märganud, et mu eriline kirg ongi poolvääriskivid ja mageveepärlid. Neid ma tellin tavaliselt Inglismaa poodidest, aga vahel toon ka mõnelt reisilt kaasa.
Aa, ja siis veel ka sellest kohast, kus ma ehteid valmistan. Siin see on:

Minu väike kodune lihtne töölauake:)

Ja lõpetuseks niipalju, et vaatasin just imestusega, et mu blogi on külastatud juba üle 2400 korra. Aitäh, teile:)!

P.S. kuna ma nüüd lähen natukeseks ajaks ringirändama, siis umbes kuu aega on minu poolt vaikus. Aga märtsist jälle uute ehetega!

2 kommentaari:

  1. Oh Issand, kui korras töölaud!!!

    VastaKustuta
  2. Kassiomanikul vist muud võimalust ei ole, kui laud igal õhtul ära koristada:) Muidu on abiline kohe platsis...

    VastaKustuta